Meny ASF

“Norskekysten – en eventyrlig reise” foredrag fredag 31. mars

Kategori: Kurs, Tur & hav av den 16. March 2017 0 Comments

Vi ønsker å invitere alle medlemmer i Arendals Seilforening til et nytt vinterforedrag

 Norskekysten – en eventyrlig reise

Det er mange som drømmer om å seile hele norskekysten. Andre ser for seg å styre sin egen båt mot Lofotveggen under midnattssol. Alle kan gjøre det. Alt du trenger er en plan, litt tid og den siste dosen inspirasjon som får deg til å virkelig gjøre det.

NSF har naturlig nok engasjert seg i en av de store utfordringene vi står ovenfor langs vår langstrakte kyst. Marin forsøpling er et alvorlig problem og som seiler har du en mulighet til å bidra til et renere hav. Jon Amtrup tar opp dette tema som en del av foredraget. Jon Amtrup har seilt hele norskekysten og enkelte deler av den flere ganger – både sommer og vinter. Han har i tillegg skrevet bok om opplevelsen og hvordan en best forbereder seg. Amtrup jobber med ren turseiling i Norge Seilforbund og kan forhåpentligvis bidra med det lille ekstra av inspirasjon til å kaste loss.

Vi ønsker å invitere alle ASF medlemmer til dette foredraget med Henriks fiskesuppe på menyen. Ta gjerne med egen drikke for kvelden. Det er begrensning på ca 30 plasser i lokalene til Håndverkernes Hus. Derfor ønsker vi forhåndspåmelding (se under).

Sted: Bendiksklev, Håndverkernes Hus
Tid: Fredag 31.mars, kl. 18:30
Inngang: kr 150 (inkl. fiskesuppe)

Påmelding innen onsdag 29. mars: Vipps kr 150 til #91098 eller bruk kommentarfeltet under og betal i døra

For mer informasjon kan Einar Frodesen kontaktes på mail eifro2001(at)yahoo.no eller tlf 90826460  

 

Skriv en kommentar