fbpx
Meny ASF

Velykket sommerfest for BB11 gruppa

Kategori: BB11 av den 2. June 2017

Årets sommerfest startet med samling og briefing i havna. 11 båter stilte og vi fikk en frisk seilas med kraftig sørvest og kryss ut Galtesund. Langs merdølandet ble vi filmet fra luften fra drone. Noen opptak som med stor suksess ble vist senere på kvelden. Takk til Fredrik Eikevoll Hansen for opptakene!

Klikk her for å se flere bilder fra festen

Vel fremme til en festpyntet Seilerhytte fikk vi alle velkommendrink og vente-pølser. Bordet var dekket og pyntet med kortreiste blomster fra Brattholmen og masse god mat var stelt i stand. 21 BB seiler satte seg til bords helt i henhold til skjemaet.

Kaffen kunne inntas på utsiden, da vinden hadde løyet såpass at det var hyggelig å sitte ute, hvor Norsk Fokkeslask Forbund kom med en kort hilsen til BB-seilerne fra ”sentralt hold”.

Resten av maikvelden gikk med til å bygge vennskap i gruppa.

Neste morgen var det 15 personer til frokost. Egg og bacon ble igjen inntatt utenfor på plattingen. Praten gikk livlig om gårsdagen, BB-seiling og trimming. Etter opprydding kom alle av gårde innover til byen som planlagt kl 13:00.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.