Meny ASF

Kronerulling for innkjøp av gassgrill til Seilerhytta

Kategori: Seilerhytta av den 12. July 2018

Etter en lang periode med fantastiske dager og kvelder på Seilerhytta, og to runder med bålforbud, ønsker hyttestyret å gå til innkjøp av ny gassgrill på Seilerhytta. Gassgriller er sikrere en kullgriller i tørkeperioder som vi har hatt i sommer, og en kommer da ikke alltid inn under bålforbudet, eller en kan lettere å få dispensasjon fra et eventuelt forbud. Gassgrill er i tillegg raskere å fyre opp og vil i mange tilfeller kunne erstatte dagens kullgriller.

Vi tror dette vil være bra både for egen bruk og for utleie. Siden dette ikke ligger inne i årets budsjett, og vi ikke vet hvor lenge dagens bålforbud vil vare, har vi satt igang kronerulling for innkjøp av ny gassgrill.

Vi har fått 3000,- i rabatt på en stor og fin toppmodell fra «Weber» oppe på El-kjøp. Bare en på lager, så vi hastet med å få på plass finansiering.

Bli med å støtt (trykk på denne linken), så blir det gratis pølsefest for alle som bidrar senere i sommer!

Hilsen hyttestyret

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.