Meny ASF

BB11’ene er sjøsatt

Kategori: BB11 av den 7. mai 2021

Torsdag 6.mai var den store dagen kommet. Dagen da de «smukke» BB11’ene igjen skulle på sjøen og føle på saltvannet. Hvem skulle trodd dette  i starten av året da den Britiske mutanten inntok landet. Ingenting stopper Sjøsettingen så lenge smittevernet sikres.

 

Årets dugnad var preget av nasjonale og lokale smittevernsregler og ble gjennomført som to arrangementer, et innendørs og et utendørs, for å sikre at alle forordninger var etterkommet. Vår nye formann Roger Haugen tok ansvar som smittevernansvarlig og sørget for tryggheten. Kun 10 «gule vester», uten sammenligning med franske kollegaer, hadde tilgang innendørs og sikker avstand preget aktivitetene ute.

 

Dette var første sjøsettingen fra nye lokaler, en spenning i seg selv, selv om første opptak ble gjort til lokalet i høst. Oppmøtet var godt og utsettingen gikk effektivt for seg. 14 båter ble satt på vannet i løpet av to timer. Snart venter regattasesongen på oss med et lønnlig håp om normalisering med varme kvelder og sosialt samvær.

 

Vi ses på fjorden til vennskapelig kappestrid…


Denne saken er ikke åpen for kommentarer.