Meny ASF

Sesongåpning med Sørlandscup og 17. mai parade

Kategori: Sørlandscup av den 22. May 2021

Helgen 8. og 9. mai arrangerte Arendals Seilforening Sørlandscup for optimistjoller og lasere. Seiling har fått en oppblomstring på Sørlandet de siste årene og 35 deltakere fra Agder deltok i det flotte arrangementet i Arendals skjærgård, hvorav hele 20 fra Arendals Seilforening. Helgen bød på seilaser i U10, U12 og U15-klassene, samt en egen klasse for laserseilerne fra Søgne. Seilbyen Arendal leverte alle slags værforhold, fra regn og vindstille til sol og kuling i kastene.

SC2 2021 U10 regatta utenfor brygga i Hovekilen

Tøffe nybegynnere i U10-klassen fikk bryne seg på en trapes-bane og gjennomførte med glans.

Optimist U12 og U15 på Nato-banen

I U12 og U15-klassene, som seilte sammen på NATO-banen og Revesandsfjorden, var det mange gode prestasjoner både lørdag og søndag, og hele 9 regattaer ble gjennomført.

I U15-klassen var det Martinius Hopstock fra Tromøy som tilslutt stakk av med seieren. I U12-klassen gikk førsteplassen til Ole Stokke-Olsen fra Hisøy.

Det er moro å se den økende aktiviteten blant seilerne i Arendal. Ivrige seilere fra ASF lot heller ikke sjansen til å seile gå fra seg på 17. mai. Da stilte de nemlig i båtparaden fra Revesandsfjorden og inn til byen med flagg og bjørkeris i seilmastene sine.

Klare for båtparade 17. mai

 

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.