Meny ASF

Nye rundings bøyer og 2 junior foil brett til Arendals Seilforening

Kategori: Brett av den 3. August 2021

ASF har mottat 6 nye rundings bøyer fra Starboard, 2 små og 4 store. Disse er tenkt brukt for fremtidige regattaer.

Det er også kommet 2 komplette junior foil brett, disse er tenkt brukt for de som ønsker det. Mest for de yngere, men også for de som lurer på hva foiling er:)  De blir liggende i start bua og er opprative nå, ta kontakt med Eivind Feragen om dere trenger litt hjelp til rigging og andre foil tipps. Foil utstyret er brukt i rekruterings klassen til det nye OL IQfoil brettet som skal brukes under OL i 2024. Det første offiselle VM ble arrangert på Garda Sjøen og det deltok over 270 junior seilere der nå i Juli 2021. Det er junior klasse i sterk vekst i Norge, KNS har allerede over 20 junior seilere på IQ85 foil brett.

https://iqfoil.star-board.com/  

https://iqfoil.star-board.com/equipment/iqfoil-junior/   

Bøyer og brett er sponset av Starboard og selfølgelig Svein Rassmussen.  Vi takker Svein så mye:)

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.