Meny ASF

Båtopptak BB11

Kategori: BB11 av den 11. oktober 2021

Like sikkert som at overmodne plommer faller til jorden i september, kommer dagen for å gjøre en ende på årets regatta sesong. Opptak av BB11 torsdag 16. september, viste igjen at det er i fellesskap vi får utrettet store ting på relativt kort tid. Som vanlig godt organisert og med godt humør i gruppa.

Forsiktig, forsiktig..

Det ble arrangert felles slep av båter fra gjestebrygga til vannspeilet nedenfor hallen, og båtene ankom i god tid før løft skulle igangsettes. Master ble kyndig demontert og merket, og de ble plassert i hallen. Mens vi ventet på at båter skulle bli klare, ble krybber satt frem, og utstyr for spyling og skrubbing kontrollert og testet. Alt var klart da første båt hang i stroppen, og landet i krybba rundt kl 18.25. I år var det Landsverks BB11 som vant kappløpet, og ble første båt i hallen. Så fulgte de andre på en pen rekke, og godt behandlet av kyndig kranfører, var alle båtene i hallen i god tid før kl 21. Siste båt i hallen var Speiklands perle N44.

Klar for løft

Underveis var det servering av varme pølser og andre godbiter, så det var alle muligheter for en liten pust i bakken også. Det sosiale er jo alltid viktig, og selv om det er mye å gjøre, blir det jo alltid litt tid til å holde praten i gang. Når vi nå går mot mørkere tider utendørs, vil det bli mange muligheter for gode tider med båtpuss og småprat gjennom vinteren. Vi ser allerede frem til våren, og nye muligheter for å briljere på byfjorden.

Servering hører med

Takk til alle som stilte opp og gjorde en fremragende innsats for å få alle båtene trygt inn i hallen, og ikke minst for fellesskapet!

Mvh Freddy Røed

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.