Meny ASF

Julegave fra Gjensidigestiftelsen

Kategori: Maritim Mestring av den 24. januar 2023
Rett før jul mottok Arendal Seilforening 580 000,- fra Gjensidigestiftelsen til Maritim Mestring sitt prosjekt «Grønn glede på blått hav». Prosjektet ønsker med MM sine 6 Expresser å tilby gratis seiling til skoleklasser i distriktet. Skolene har ofte begrensede midler til aktivitet samtidig som mange elever aldri får oppleve sjølivets gleder, utfordringer og mulige farer. Med båtene sentralt plassert i Arendal sentrum vil alle elever kunne ta buss til møtepunkt i Kittelsbukt hvor ASF ved Maritim Mestring vil kunne tilby seilturer til en skoleklasse av gangen. Seilforeningen vil da stille med nødvendig sikkerhetsutstyr og instruktører.
Opplegget er å tilby 6 aktivitetsdager på vår og 6 aktivitetsdager på høst gratis. Ved de skoler det er behov settes det opp busser fra skole til båter. Opplæringen vil bestå av en rekke aktivitetsdager hvor målet er at alle deltagere skal få prøve seg på alle oppgaver om bord i en seilbåt. Grønn glede der vinden er energikilden!

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.