Meny ASF

Program nybegynnerkurs for voksne 2023

Kategori: BB11, Kurs, Maritim Mestring, Tur & hav av den 30. april 2023

Velkommen som deltager på nybegynnerkurs for voksne våren 2023. Vi har fått svært mange påmeldte både på damekurset på tirsdager, og på mixkurset mandager. Innholdet på kursene vil helt være likt, og på denne siden kommer vi til å legge ut litt informasjon om hva vi ønsker at du skal lære. 

Kurset har en gradvis progresjon, der vi ønsker å begynne med det helt grunnleggende som å starte motoren og å gå ut fra brygga, og så er vi innom en del teori på hva vi mener at det viktig å lære på kurskveldene. Seilkurs progresjon våren 2023

Etter å ha gjennomført kurset ønsker vi at du har lært en del om seiling, og vi har derfor lagd en sjekkliste på hva vi ønsker at du skal ha lært litt om på kurset. Sjekkliste seilkurs ASF

Du får også utdelt en bok som heter Seil Kjølbåt som du kan lese litt i på egenhånd. Boka inneholder mange fine tips og illustrasjoner, og tar deg gjennom det du må kunne for å bli en seiler. 

Først og fremst ønsker vi å ha et praktisk seilkurs, med mest mulig fokus på øvelser på vannet. Teoridelen er derfor lagt opp digitalt, og vi håper at du tar deg tid til å se igjennom videoene før kurskveldene. 

Lykke til, og vel møtt på brygga! 

Kurs 1: Bli kjent med båten

Kurs 2: Behersk båten

Kurs 3: 

Kurs 4: Behersk seiling

Kurs 5: Oppsummering, videre seiling

 


Denne saken er ikke åpen for kommentarer.