Meny ASF

Velkommen til NM i BB11, 29. – 30. juli

Kategori: BB11, Seilerhytta av den 10. april 2023

Årets Norgesmesterskap skal i år gå av stabelen på Revesandsfjorden utenfor seilerhytta. Det er første gang BB11-gruppa arrangerer Norgesmesterskap på seilerhytta, og vi vi håper at dette er noe som vil gi mersmak både for lokale og tilreisende seilere.

Vi gleder oss stort, og vi håper at alle som har mulighet og lyst til å være med å stille opp på det som ligger an til å bli et fantastisk arrangement med flotte omgivelser, og seilforhold som kan måle seg med det aller meste.

Invitasjon, kunngjøring, påmelding og alt det formelle rundt arrangementet finner dere på https://manage2sail.com/no/event/NM2023BB11#!/

Her er en video fra klubbmesterskapet på samme for noen år siden: 

Klikk her for å lese invitasjon og program: 

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.