Meny ASF

Fjelltur med BB11-gruppa

Kategori: BB11 av den 20. september 2023

Høsten er her og som dere ser ut i fra terminlisten nærmer det seg fjelltur. Lørdag 14.10.23 pakker vi sekk og er klar for tur til en av turistforeningens hytter. Turen går til Turistforeningens hytte Hovstøyl lørdag, og videre over «Himmelkvævristine» til Torsdalsbu søndag.

Ønsker du å ha med eget kart, så dekker kartet «Setesdal Austheiene sør» normalt området vi skal gå i. Kart kan kjøpes hos Turistforening på Langbryggen. 

Håper du har anledning til å være med!

Lurer du på om turen passer deg? Dette blir en tur alle i BB11 miljøet greit gjennomfører med en god opplevelse. Vi har aldri dårlig tid, og vi tilpasser tempoet. Du må ikke være fjellvant for å bli med.

Har du allerede bestemt deg, så er det bare å melde seg på. Det gjør det så mye enklere å organisere.

Praktiske opplysninger

Turleder: Bjørn Olav Nor Buset. Påmelding via Spond. Påmeldingsfrist: 08.10.23. Avreise fra den gamle jernbanehallen i Barbu kl 10.00 lørdag 14. Oktober.

De som kan stille med bil gir beskjed til Bjørn Olav Nor Buset Tlf.: 414 23 271

Felles mat kjøpes underveis. Normalt har vi en stopp i Åmli eller lignende for en kaffekopp og litt handling. Turen er gratis, men vi spleiser på bensin og mat. Overnatting betales av den enkelte på den aktuelle hytta. Vi har som mål å være tilbake i Arendal innen kl 18.00 søndag 15. oktober.

Turleder Bjørn Olav lover et nydelig høstvær og god stemning!

Har du spørsmål? Kontakt:

  • Bjørn Olav Nor Buset, e-post: bjornolavnorbuset@gmail.com tlf 414 23 271  eller
  • Trude Eliassen, e-post: trudeliassen@gmail.com tlf 482 19 436

Hilsen BB11 gruppa ASF v/Trude Eliassen


Denne saken er ikke åpen for kommentarer.