fbpx
Meny ASF

Hovedfilosofien bak Seiling for Alle

DSC_8848

Hovedfilosofien bak Seiling for Alle er å videreutvikle Arendal (Hove) som et attraktiv sted å primært drive brettseiling og seiling, men også andre tilknyttede vannsportsaktiviteter.

  • Det kortsiktige målet er å etablere en base på Hove, med klubbhus, lager og utleie.
  • Det langsiktige målet er at Hove skal bli et nasjonalt treffsted for unge seilere, og at det en gang i fremtiden er seillinje på videregående skole i Arendal.

I utgangspunktet er Seiling for Alle ikke knyttet til konkurranseidrett, og mottatt støtte fra Gjensidigestiftelsen skal brukes til å bygge opp senteret på Hove for å dyrke bredden. Men det tilrettelegges selvfølgelig også for de som ønsker å konkurrere. Hovedintensjonen er at barn og ungdom skal lære om sjøen og hvordan beherske det å ferdes i og på vannet. Dette er lagt inn som et viktig element i den langsiktige planleggingen.

Spørsmål om det praktiske rundt Hove kan rettes til Terje Tønnessen, terjetonnessen(a)hotmail.com. Andre spørsmål knyttet til prosjekt kan rettes til Jan Fasting, jan(a)fastingoutdoor.no eller Morten Andersen, morten(a)ongre.no.