Meny ASF

Medlemsfordeler

Arendals Seilforening har inngått en samarbeidsavtale med Maritim som gjør at medlemmene nå får opp til 20% rabatt på utvalgte produkter hvis de er medlemmer i Arendals Seilforening.

 

Maritim har som mange har fått med seg de siste årene utvidet sitt sortiment med tanke på tau, seilbåtutstyr og seiltøy, og vi er derfor svært glade for å få de med på laget. For medlemmene betyr dette at de får tilgang til en lang rekke seilrelaterte produkter som er til en svært hyggelig pris.

 

Maritim er også en kjede som har sine røtter godt plantet i Arendal. Siden oppstarten i beskjedne lokaler på Libru i 1984 har de utviklet seg til å bli Norges største kjede for båtutstyr. Hovedkontoret og hovedlageret for netthandel ligger fortsatt i Arendal, og det betyr at det aller meste som finnes i katalogen også finnes i Arendal.

 

Hva jeg gjør jeg for å få rabatt?

Maritim ønsker at denne avtalen skal være eksklusiv for medlemmene i Arendals Seilforening, og det betyr at du må legge frem identifikasjon på at du er medlem i Arendals Seilforening. I 2015 gikk vi over til å bruke «klubbadmin» som administrasjonsverktøy, og der kan du opprette brukere og logge deg på «Min idrett» https://minidrett.nif.no/ Der kan du blant annet laste ned medlemsbevis, og ellers finne opplysninger om dine medlemskap i andre foreninger. Min idrett finnes også som en egen app.  

Klikk her for å lese mer: https://asf.no/medlemskap/

Etter at du har lastet ned medlemskortet så registrerer du deg som medlem ved å vise medlemskortet ved skranken inne i butikken. Dette må du gjøre for at Maritim skal få lagt deg inn i sine systemer. Deretter vil du få en lapp med et medlemsnummer som du viser i kassen første gangen du handler.

 

I fremtiden så ønsker vi at du som medlem automatisk skal blir registrert i Maritim sine systemer. Det betyr at du aktivt må samtykke i at dine personopplysninger blir gitt videre til andre, og dette kommer derfor som en egen sak på neste årsmøte. Sannsynligvis så går det mot en løsning der du samtykker eller reserverer deg samtidig som du betaler neste års kontingent.

 

Hva betyr dette for meg?

Slik avtalen ser ut i dag så får du 10% rabatt av innenfor kategorien seil unntatt seilklær, 15% på seilklær og 20% på alt av tauverk. Det betyr at du kan spare ganske mye hvis du skal oppgradere løpende rigg, eller kjøpe deg nytt seiltøy. Maritim forhandler det aller beste innenfor seiltøy og tauverk og det betyr at du skal spare ganske mye da dette i utgangspunktet er dyre produkter hos alle leverandører.  

 

Arendals Seilforening takker Maritim for velvilje i forhandlingene, og forhåpentligvis er dette starten på et godt og langvarig samarbeid for begge parter.

 

Inge Roppen, leder i Arendals Seilforening