fbpx
Meny ASF

Prosjektstatus Seiling for Alle

Hove_DSC_8817

Første sesongen (2014) har gått med til å komme på plass ute på Hove. Vi har fått leid en hytte som klubbhus (hytta som ligger foran kaféen). I tillegg har vi fått bygget en stor platting med lagertelt. Det vil bli tilrettelagt for garderobe og oppholdsrom i hytta. I tillegg bygges et lite verksted. Det er et veldig godt samarbeide med ledelsen på Hove Camping og flere samarbeidsprosjekter er i gang, blant annet om bruk av kafelokalet og bygging av badstue.

Vi har også et samarbeid med kommunen og jobber mot skolene. I 2015 startes utleie av seilbrett og SUPer, i tillegg til torsdagstreningen og sommerkurs. Mer organisert utleie/kurs til skoler, grupper og en sommercamp er planlagt.

Vi hadde noen åpne testdager sommeren 2014, kun markedsført gjennom jungeltelegrafen, og på de beste dagene var nesten samtlige seilbrett og SUPer på vannet. Vi snakker da om nærmere 35 personer pluss mange av de faste seilerne.

Bildet over viser hytta og området ved kafeen på Hove i bruk i forbindelse med arrangering av Pinseleir for jolle og brett våren 2014.