Meny ASF

Utstyr til Seiling for Alle

P1020341

Det ble søkt om og gitt midler til innkjøp av seilbrett, katamaraner og SUP.

Seilbrett
Her er det supplert med en del flere nybegynner brett og rigger, i tillegg er det kjøpt inn noe mer avansert hardvindsutstyr til bruk for medlemmer og til utleie.

Katamaraner
Katamaraner er velegnet for å ta med funksjonshemmede og gi dem den gleden det er å seile. De er også velegnet for morsom seiling med flere barn av gangen. Det jobbes også for å få til seilkurs med katamaranene. Tanken er også at katamaranbåtene kan leies ut til kompetente seilere i klubben som kan dokumentere at de behersker katamaranseiling for helgetur med overnatting på en av våre flotte øyer i området. Dette har allerede har vært prøvd ut av arbeidsgruppen med stor suksess.
Jan Kirkedam og Jan Fasting er ansvarlige for katamaranene.

SUP
SUP (Stand Up Padling) er tatt inn som en del av prosjektet. SUP er en lavterskel aktivitet som egner seg godt for alle aldre og som et godt treningssupplement og lek for den yngre garde når vinden uteblir. Noen av disse brettene egner seg dessuten godt for tradisjonell bølgesurfing i mindre bølger. Dette blir et nytt tilbud til unge (og eldre). Det vurderes også å invitere kiting inn som en del av dette.