Meny ASF

KLASSEMÅLERKURS: OSLO 10-11. APRIL

Kategori: Tur & hav av den 29. March 2010 0 Comments
kurs

Det er stadig behov for målere i alle seilforeninger. Målere er personer som er skolerte til å foreta innmåling og besiktigelse av seil og utrustning på båter. Vanligvis er det minimum en måler per seilforening – i større seilforeninger over 100 medlemmer bør det være minimum to.

 

   Som utdannet måler, vil du lære mye om de forskjellige båter og utrustning. Som utdannet klassemåler er du kvalifisert til å foreta full innmåling av joller, entype og båter i LYS-systemet. Ferdig utdannede målere får utvidede rettigheter på www.seiling.org og er en ressursperson i sine respektive seilforeninger.

Arendal seilforening ønsker å utdanne slike målere. Hvis dette er av interesse for deg, ta kontakt med Kim Reinfjord på telefon 90096555.

Sted – KNS Dronningen 0830-1600 begge dager

Skriv en kommentar