Meny ASF

Norgescup Slalom – Brettgruppa 28 og 29 august

Kategori: Brett av den 18. August 2010 0 Comments

SlalmHelgen 28 og 29 august arrangerer Arendals Seilforening Norgescup i Slalom i samarbeid med Norsk Brettseilerklubb. Slalom er en av de mest spektakulære formene for racing innen brettseiling. Her er det kun tre ting som gjelder; fart, fart og fart.

Arrangementet vil foregå med base på Hoveodden og er vinden riktig kan det bli seiling tett på land fra havet og inn mot Hovekilen. Slalom er en regattaform som vokser ute i verden. Her i Norge er en på vei med å bygge opp miljøet og vi håper på god deltakelse på arrangementet. Kanskje verdt å ta turen utenom Hoveodden denne helgen? Er vindmeldingen laber benyttes reservehelg påfølgende uke. Dette annonseres på www.nbk.no kl 20 torsdag 26 august. NOR finner du her .

 

Skriv en kommentar