Meny ASF

Deltakere APL Race Week 2011

Kategori: APL Race Week 2011 av den 25. February 2011 0 Comments

APL Race Week, som arrangeres for 15. gang 28. – 31. juli 2011, har sitt hjerte i Arendal sentrum, med regattakontor og regattahavn sentralt plassert i gjestehavna på Rådhusbrygga. Seilasene vil foregå både på Byfjorden og ute på havet. I år arrangeres NorgesCup for brettklassene Formula og RS:X som del av APLRW.  Brettklassene har som vanlig base ute på Hove og med seiling på havområdet utenfor Hoveodden.

Trykk på linkene under for mer info, påmelding og deltakerlister.

 

NM – Soling Info – Påmelding – Deltakerliste
   
NC – Formula / RS:X Info – Påmelding – Deltakerliste
   
LYS (Torungen Cup) Info – Påmelding – Deltakerliste
   
NM – BB11 Påmelding – Deltakerliste

 

  

  

Skriv en kommentar