Meny ASF

BB11-gruppa med eget vertskap

Kategori: BB11 av den 19. February 2011 0 Comments

Visst skal det være hyggelig når BB11 seilerne samles. Derfor inviterer vi med eget vertskap hver torsdag sier leder for BB11gruppa Arild de Lange Nilsen. Torsdag er blitt fast dag på kalenderen for BB11 interesserte. Da er det enten arbeid på båtene, sosialt prat omkring båtene eller seiling når sesongen er igang.

Flere nye medlemmer og har allerede vist sin interesse for BB11 som er kåret til “Tidenes norske seilbåt”.

Bua, torsdag 20.11.2008 018

Pause i bua.

Å stille med eget vertskap hver uke er en liten dugnad som koster medlemmene lite. Vertskapsrollen er relativ enkel men betyr så mye. Man skaper jo masse hygge omkring seg med hjemmelaget kake og deilig varm kaffe. Det er satt av en halvtime hver torsdag fra klokken 19.00 slik at vi samles. Her kan hver enkelt eller samlet jobbe med å klargjøre båtene sine både før og etter den avsatte pausen, samt at man kan diskutere prosjekter eller hente gode råd omkring istandsetting av båtene.

Flere nye ansikter har allerede vist sin interesse for BB11 båten, men ikke minst det trivelige sosiale miljøet.

BB11 seilernes motto; Vennskap – Seiling – Regatta, står det respekt av. Her er alle velkommen, enten du er nybegynner eller har lyst å vite litt mer omkring seiling eller båtene.

BB11 – 19.feb 2011 – Jan L

Skriv en kommentar