fbpx
Meny ASF

Informasjon om “NOR RATING” 21.5 kl 19

Kategori: Tur & hav av den 15. May 2013

Nytt handikapp system er innført. Gamle “LYS tall” basert på erfaringstall er byttet med NOR rating. NOR rating baserer seg på hva båten kan yte/polar diagram. NOR Rating er kommet for å bli. Vågsbygd seilforening har sammen med alle seilforeninger på sørlandet gleden av og kunne invitere til informasjonsmøte på Bredalsholmen 21.5.2013 KL 19:00.

Her vil du få svar på det du lurer på vedr. NOR Rating, hva som er forskjell fra “Gammelt LYS system” og hvor lite du behøver å gjøre for å få nytt riktig tall på din båt.

Det har hvert hold slike info møter både i øst og vest, og tiden er moden for Sørlandet. Fløden 1. juni vi bli seilt under nye NOR Rating tall. Seilforeningerne har begynt å bruke dette i sine onsdagsregattaer, så det er ingen grunn til å vente. Noen båter går opp i tall, mens andre går ned.

Det kommer til og være tilstede kompetent representasjon fra Norlys.org, seilmålere og båtmålere, som alle vil gjøre det vi kan for at også din båt for nytt NOR Rating tall.

Seiler Hilsen
Bjørn Stien
Tlf: 901 62851
Leder Vågsbygd Seilforening

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.