fbpx
Meny ASF

Pinseleir 2013

Kategori: Kurs av den 15. May 2013

Pinse_dag_2_85Arendals Seilforening har glede av å kunne invitere barn og unge til vår niende pinseleir lørdag 18. mai til mandag 20. mai 2013. Leiren er for alle jolle- og brettseilere samt yngre søsken. Det blir grupper tilpasset nybegynnere, aktive og også regattaseilere med internasjonal erfaring.

I tråd med NSF’s ønske om at flere barn og ungdommer skal bli glad i å seile, arrangerte Arendal Seilforening sin første Pinseleir allerede i 2004. Dette ble en suksess med Optimist- og Europaseilere fra Oslo til Søgne. Siden har også andre jolleklasser og brettseilere funnet veien til vårt årlige arrangement, og vi er i år glade for at vi for niende gang har gleden av å invitere til seil-leir i Arendal, pinsen 2013.

Deltakeravgift: kr 800,- for joller og brett, kr 350,- for knøtteklubben (opplegg tilpasset yngre søsken).

 

Påmelding

Påmelding via nettet er nå stengt, men etteranmelding kan skje til Trygve Steen Gustavsen: Stengus(a)online.no eller Toralf Taraldsen: tt(a)staerk.no Betaling i registrering ved ankomst. Det er imidlertid greit om vi får beskjed raskt om flere kommer i forhold til bestillinger på mat og i forhold til trenere.

 

 Program

Lørdag 18.mai
0900 Start registrering seilere og Knøtter
1200 Åpning / Seilere klare
1215 Knøtter klare
1530 Knøttene kommer hjem
1600 Avslutning trening
1700 Felles grilling på seilerhytta (TA m/GRILLMAT)

Søndag 19.mai
0930 Start trening
1000 Knøttetur
1230 Felles lunsj
1330 Start trening
1500 Knøttene kommer hjem
1630 Avslutning trening
1800 Felles grilling på seilerhytta (TA m/GRILLMAT)

Mandag 20.mai
0930 Start trening
1000 Knøttetur
1200 Felles lunsj
1300 Briefing
1330 Start avslutningsregatta
1400 Knøttene kommer hjem eller er heiagjeng på regattaen?
1500 Regatta
Resultater / Premieutdeling

 

 

Trenere

Vi legger vekt på å skaffe dyktige og erfarende trenere til alle grupper. Jon Aksel Mortensen er e-jolletrener og Stig Arild Pettersen er trener for regatta optimistjollene. Det jobbes kontinuerlig med å fremskaffe topptrenere, og vi vil   informere om oppdateringer på trenere ettersom leiren nærmer seg.

 

Bespisning

Deltageravgiften dekker varm lunsj til seilerne på søndag og mandag.  Hele familien inviteres til felles grilling på seilerhytta, lørdag og søndag etter treningsslutt. Ta med egen grillmat. Vi bistår med transport ut og inn for de som ikke har egen båt.

 

Overnatting

  • Hove leir.  Overnatting i brakker som inneholder 7 soverom med 4 senger i hver. Dyne, pute og sengetrekk må medtas eventuelt leies, samt vaskemiddel og toalettpapir. Sluttrengjøring er ikke inkl. men kan bestilles. Booking og ytterligere informasjon finnes på www.hoveleirsenter.no
  • Hove Camping. 21 hytter og mange campingvognplasser. Info og booking på www.hoveleirsenter.no
  • Arendal herregård, hotell og spa, I
  • Overnatting i egen båt, ved brygga på seilerhytta på Brattholmen der det er dusj toaletter og strøm, eller i mange flotte ankringsplasser i Færvikkilen.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.