Meny ASF

Gjensidigestiftelsen med årets julegave til Arendals Seilforening!

Kategori: Administrasjon, Brett, Jolle & Brett av den 20. December 2013

En arbeidsgruppe i Arendals Seilforening, bestående av Jan Fasting, Terje Tønnessen og Morten Andersen står bak prosjektet Seiling for Alle som er tildelt hele 1.5 millioner kroner fra Gjensidigestiftelsen.

Seiling for Alle har som formål å kunne tilby distriktets barn og unge muligheten til å forsøke ulike vannsporter, men primært fokusere på jolle- og brettseiling. Det vil også tilrettelegges for handikappede med egne tilpassede seilbåter. Målet med Seiling for Alle er å få til et aktivitetssenter for seil- og vannsport med base på Hove.

I forbindelse med overekkelsen av sjekken fra Gjensidigestiftelsen arrangerte Arendals Seilforening en happening med seilende ungdom i Pollen torsdag 19. desember. Mange tok seg fri fra juleshoppingen for å skape litt liv rundt juniorene våre denne førjulsettermiddagen.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.