Meny ASF

Seil Sør samling 1 – Homborsund

Kategori: Seil Sør av den 23. February 2014

Homborsund

Seil Sør inviterer til samling 8. og 9. mars 2014 i Homborsund mellom Grimstad og Lillesand.  Gunnar Frigstad tømmer garasjen sin og bygger varmestue.  Det legges opp til at deltagerne bor i 3 hus i nærmiljæjøet, sammen med de av foreldrene som måtte ønske det. Vi kan også tilby overnatting i Grimstad og i Arendal om behovet blir stort. Samlingen er åpen for Seil Sør sine seilere samt for E-joller. Det er plass til 35 seilere på denne samlingen.

NB: Værforbehold! Det er isfritt i Homborsund, men blir det kuldegrader kan samlingen bli avlyst! Årets hovedtrenere er Tomas Kjellstrand for Optimist. Trener for E-jolle og Laser annonseres senere. Pris pr. deltager er kr. 700.-. Det blir servert varm mat midt på dagen begge dagene.

Program lørdag 8. mars
11.00: Fremmøte og registrering
11.30. Rormannsmøte
12.00: Båtene på vannet
13.30: Varm lunsj på land
15.00: Båtene på vannet
16.30: Seilerne på land
Deltagerne innkvarteres og lager egen mat før de samles for en hyggelig kveld.

Program søndag 9. mars
10.00: Fremmøte
10.30: Båtene på vannet
12.00: Varm lunsj
13.00: Båtene på vannet
15.00: Seilerne på land
16.00: Avslutning og vel hjem!

Alle seilere må benytte tørrdrakt da det er kaldt i vannet så tidlig på året!

Påmelding: jvevstad(a)online.no

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.