fbpx
Meny ASF

Nye krav til sertifikater ved leie av båt i utlandet

Kategori: Kurs, Tur & hav av den 17. March 2014

icc

Det er innført nye krav til internasjonalt sertifikat (ICC) for leie av båt i mange land. Dette sertifikatet krever en praktisk prøve i tillegg til båtførerprøve eller høyere sertifikater. I tillegg må det fremlegges en helseattest.

Dette kan være aktuelt for flere av foreningens medlemmer og ta samlet. Vi kan lage en samling slik at dette kan gjøres av flere samtidig.Det vil være mulig og bruke egne båter. Det er egne krav til båten og utstyret som skal benyttes til prøven. Dette vil kunne gi mange en god sjekk av båt og utstyr for all type seilas.

Er det interesse for dette vil vi gjerne se om vi kan lage en samling i løpet av året. Ta gjerne kontakt med undertegnede for mere informasjon. Les gjerne mere om krav og regler på sjøfartsdirektorates hjemmesider: http://www.sjofartsdir.no/sjofolk/sertifikater/batforerbevis/

Einar Frodesen 17.03.14
Mob:90826460

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.