Meny ASF

Ice Camp og Ice Cup Danmark

Kategori: Jolle & Brett av den 17. March 2014

Ice_camp_2014-03-02_AIce camp og Ice Cup i Danmark helgene 21.02 -23.02 og 28.02 – 2.03 ble gjennomført i Århus Danmark. Vi hadde med 4 europajolle seilere fra juniorgruppa i Arendal seilforening.

Dette var sesongstart for jolleseilerne. Første helgen var en treningssamling sammen med danske, svenske og noen tyske seilere. Alle de norske seilerne koste seg på vannet utenfor Kaløvig. Det har vært en tradisjon for jolleseilere fra Arendal å delta på denne samlingen og cup’en. I år var det hyggeligere temperaturer enn i fjor og varierende vind. Fra Arendal seilforening var det Samuel Selås, Erlend Rustekaas, Kristine Gustavsen og Laila Cecilie Vevstad som deltok.
Ice cup ble gjennomført med 39 e-jolle seilere, en god del Zoom 8, optimister og 29’ere. Kristine seilte helt i toppen lørdagen. Det var fullt trøkk fra start til mål da det var flere verdensmestre og europamestere i tillegg til alle de beste danske og norske seilerne. Etter første dag med lite vind hadde Kristine plassert seg på 6. plass. Søndagen ble det mer vind opp mot 10 m/s. Kristine måtte jobbe noe mer i den sterke vinden og havnet til slutt på 22. plass. Resten av ASF seilerne ble henholdsvis Samuel nr. 33, Erlend nr. 34 og Laila nr. 35. Alle tre fikk bedre resultater når vinden økte. Kaløvig har et kjempeflott seilanlegg med overnattingshytter. Alle måltidene ble inntatt i restauranten som drives på stedet. Det ble en vellykket sportslig og sosial helg for seilerne våre.

Ice_camp_2014-03-02_B

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.