Meny ASF

“Seil Sør” samling i Homborsund

Kategori: Seil Sør av den 17. March 2014

Samling Homborsund

Jolleseilerne våre startet sesongen med samling 8. til 9. mars i Homborsund hjemme hos Gunnar Frigstad, Lillesand seilforening.

Det var totalt 9 seilere med. Fire E-joller og 5 Optimister. Spennet var fra litt erfarne til NC seilere. Øyvind Frigstad Pedersen og Martin Andreas Vevstad var trenere i henholdsvis E-jolle og Optimist. Det deltok seks seilere fra ASF, to fra Lillesand seilforening og en fra Drøbak seilforening. Navnene var: Kristian Berger, Kristine Gustavsen, Kristian Vale og Laila Cecilie Vevstad i E-jolle. I optimist var det: Sindre Gustavsen, Markus Vale, Emma Roppen, Aleksander Gauslaa og Thomas Johan Frigstad.

Været i helgen viste seg omsider fra sin beste side med solskinn og frisk vind opp mot 10 m/s. Seilerne fikk prøve seg i bølger og i frisk vind. Mange fikk testet badevannet. Heldigvis var alle forsvarlig kledd.

Hjemme i garasjen til Gunnar og Vibeke hadde kjøkkengjengen laget varm lunch begge dagene. For de som ønsket det var det felles overnatting i en nabohytte. Til tross for at det var siste helgen i vinterferien var det hyggelig at det var noen som klarte å komme på samlingen. Da gjenstår det bare å takke Gunnar og Vibeke for lån av hus, garasje og hytte, og siste men ikke minst til seilerne som gjorde helgen så vellykket.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.