Meny ASF

Fin fremgang for Arendalsseilerne på Oslofjorden 

Kategori: Norgescup av den 9. September 2014

En fornøyd Ole etter helgens seilas

KNS inviterte til NC for joller og brett på sitt nye anlegg på Ulastranda på Bygdøy i helgen. 6 Europajoller fra ASF var påmeldt, men Erlend (NOR 866) var desverre blitt syk og kunne ikke bli med denne gangen.

Lørdag var det ikke mulig å seile, det blåste nesten ikke, og den lille vinden som var kastet minst 90  grader. Arrangørene var seg sitt ansvar bevisst og utsatte kl. 14 all seiling til søndag etter to tidligere   utsettelser.

Søndag blåste det 1 – 3 m/s, og starten gikk som planlagt kl 09.30. Kristine (NOR 450) åpnet sterkt med en 3. plass, Ole (NOR 863) nr. 7 og Laila (NOR 439) på 10. Plass. De andre Arendalsseilerne kom litt lengre bak. Ole og Kristine fortsatte å seile bra, Ole noe bedre enn Kristine. Dagens store høydepunkt var Ole som fikk spiker i siste seilasen! Andre høydepunkt var Sindre (NOR 901) sin 7. plass i race 3, i sin første NC i Europajolla og Kristian (NOR 310) sin 14. plass i samme race. Samuel (NOR 390) hadde en tung helg og klarte en 16. plass som beste plassering.

Kristine vant sin klasse men ble nr. 7 totalt  Ole nr. 3 i sin klasse og nr 4 totalt  Laila ble nr.18, Samuel nr. 21, Kristian nr. 22 og Sindre nr. 23 totalt.

Kristine ble vant Norgescupen for jenter senior/junior og Samuel ble nummer to i gutter rekrutt.

Tre fornøyde representanter fra ASF

Feltet samlet rett etter start

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.