fbpx
Meny ASF

Sørlandscup 4 – Farsund, 27-28 september

Kategori: Sørlandscup av den 2. September 2014

Farsund Seilforening inviterer til Sørlandsmesterskap og siste og fjerde regatta i Sørlandscupen første helg i høstferien, lørdag 27. og søndag 28. september.  Landbase blir ved seilforeningen sine lokaler hos Farsund Motorbåtforening, Sundsodden 4, like utenfor sentrum.

Ricardo Sousa, far til Tiago, driver Farsund Fjordhotell og har kommet med tilbud på overnatting for kr 850,- pr natt for dobbeltrom (ekstraseng kan inngå uten tillegg i prisen).  Da de ikke har (mange) familierom tilbys 2 dobbelt rom til kr 1.500,- for familier som ønsker å bo en natt og til kr 2.600,- for familier som ønsker å bo fra fredag til søndag. Oppgi bookingkode SC4 ved bestilling av rom. Hotellet ligger i gangavstand fra landbasen.

Kunngjøringen finner du her: http://www.farsundseilforening.no/SM2014.html

Mer informasjon om baneområder og parkering av hengere med mer kommer senere. Men sett av datoen!

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.