fbpx
Meny ASF

Kornelia på elitesamling i Marstrand

Kategori: Internasjonalt av den 9. October 2014

ASF-seileren Kornelia Juul Nyland (14), er tatt ut til å være med i den norske troppen til Nordisk Elitesamling Optimist 2014.

Optimistjolleklubbene i Norge, Sverige, Danmark og Finland har i mange år samarbeidet om felles nordisk treningssamling. Disse har som mål at seilere og trenere blir kjent med hverandre, utveksler erfaringer og har morsom og intens trening sammen. 15 seilere fra hver nasjon får mulighet til å være med.

Årets samling varer fra 9. til 12. oktober, og finner sted i Marstrand i Sverige. Kornelia reiser sammen med Aleksander Gauslaa og Thomas Johan Frigstad fra Lillesand Seilforening. Arendals Seilforening ønsker henne gode treningsdager og lykke til i Sverige!

Tre glade seilere

Kornelia (t.h.) sammen med Thomas Johan og Aleksander (t.v.) under Nordisk Mesterskap i Horten i sommer

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.