fbpx
Meny ASF

Seil Sør samling for E-joller

Kategori: Seil Sør av den 25. October 2014

SC4_2014_Ejolle

Jon Aksel Mortensen har takket ja til å stille som trener for oss første helgen i november. Tema for samlingen er: Hva er en god start? Hvordan kan man ha “kontroll” på feltet? Hva kan jeg gjøre for å bli en bedre seiler?

Jon Aksel ønsker at de trener ut i fra Seilerhytta. Ved behov organiserer vi felles slep ut fra Gjestehavna lørdag ca 09.30. Etter seiling søndag kan jollene lagres i gjestehavna for deltakelse på Vel Blåst de to påfølgende søndagene.

Foreløpig program:

Fredag 31.10:
18.00-20.00 Fysisk økt med gjennomgang av gode seiler øvelser for vinter trening.

Lørdag 01.11:
10.00 Seilingsklar.
12.30 Lunsj (inkludert:-)
13.30 Seilingsklar.
16.00 På med tørt tøy;-)
Teori økt med servering av Pizza (eller annet) fortløpende etter siste økt.

Søndag 02.11:
10.00 Seilingsklar.
12.00 Lunsj. (Inkludert:-)
13.00 Regatta. (NB! Første seilas av høstens “Vel Blåst”)

Pris fra ca 600-800 avhengig av antall deltakere.

Vi snakket med Jon Aksel om dette under ranking seilasen. Han fulgte med på seilerne våre og han gleder seg til å bidra for å øke potensialet for de lokale seilerne fra Sør. Vi håper flest mulig kan stille opp og bidra til en flott og lærerik helg på vannet:-) Info om oppmøte fredag kommer senere.

Send påmelding til: ogselaas(a)online.no

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.