Meny ASF

Nytt styre i seilforeningen

Kategori: Årsmøte av den 5. mars 2015

H_Weierholt

Kjære seilvenner!
På seilforeningens årsmøte ble det valgt nye styremedlemmer!
Det nye styret har nå konstituert seg, og ser slik ut:

  • Leder Håkon Unger Weierholt
  • Nestleder Ole Richard Mortensen
  • Kasserer Marianne Pedersen
  • Styremedlem Einar Frodesen
  • Styremedlem Kristin Rustekaas
  • Varamedlem Terje Tønnesen
  • Varamedlem Johan Nyland

(Protokollen fra årsmøtet vil bli lagt ut på asf.no så snart den er ferdig undertegnet.)

Seilforeningen står foran store og spennende utfordringer i året som kommer, hvor verdensmesterskapet i Europajolle peker seg spesielt ut. Her trenges det dugnadsinnsats fra langt flere enn jolleseilernes foreldre. Følg med på VMs nettsider under asf.no, og hold av noen dager av ferien fra 13. til 25. juli, og meld deg til tjeneste! Det blir et flott arrangement som du vil være stolt av å ha bidratt til!

Ellers vil vi også i år ha NOV Race Week, som er et stort og prestisjefylt arrangement for klubben.

«Seiling for alle» er et annet stort prosjekt som skal utvikles videre, i tråd med Gjensidigestiftelsens vilkår og ASF’s egne prioriteringer. Vi tror det vil skape mye seilerglede for mange barn og unge på kort sikt. Samtidig er vi fast i troen på at det på lang sikt vil øke rekruteringen til, og forståelse for, seilsporten som idrett, og som livslang hobby.

Videre vil de faste aktivitetene som Pinseleir, Sørlandcup, klubbmesterskap, Tromøya rundt, vårcuper og høstcuper, nybegynnerkurs, og andre kurs, bli arrangert i tur og orden.

Jeg takker alle som tar ansvar for at store og små oppgavene som må gjøres blir gjort, og at alt blir gjort på en god og trygg måte. Jeg ønsker lykke til med arbeidet, og håper at styret kan være en god støtte.

Sist, men ikke minst, vil jeg ønske alle våre seilere lykke til i sesongens mange regattaer, lokal, nasjonalt og internasjonalt! VM-medalje til Arendal!

Vennlig hilsen
Håkon Unger Weierholt
Leder ASF

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.