Meny ASF

Sesongstart for Europajolle-seilerne

Kategori: Jolle & Brett av den 1. mars 2015

Ice_Camp_2015

I helgen gikk den tradisjonsrike Ice-Cup for jolleseilerne av stabelen i Århus i Danmark. Fem seilere fra Arendals Seilforening var med. Det var mye vind hele helgen, og på søndag var det så mye at første kappseiling ble utsatt i to timer. Da var vinden løyet til 10 sekundmeter. Det var 3 grader i luften. I E-jolleklasen var det deltakere fra Danmark, Sverige, Tyskland og Norge. Det ble i alt seilt ni regattaer.

Etter første dag lå Simen Duus Carlsen best an av Arendals-seilerne, på ellefteplass, og Ole Unger Weierholt på tolvteplass. På søndagen avansert Ole til niendeplass, og ble ved det beste normann sammenlagt. Samuel D. Selås ble nr. 17, Simen Duus Carlsen nr. 23, Erlend Næss Rustekaas nr. 24, og Laila Cecilie Vevstad nr. 29.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.