Meny ASF

Oppstart jolletrening og klubbregatta

Kategori: Jolle & Brett av den 13. April 2015

Vi håper at alle våre jolleseilerne, og fjorårets nybegynnere spesielt, har hatt en fin vinter og påskeferie og er klare for en ny seilsesong.

For mange av våre regattaseilere er sesongen allerede godt i gang og det er på tide å også komme i gang med klubbtrening og klubbregatta på Rævesandsfjorden.  Første klubbregatta arrangeres torsdag 23. april, med varselsignal kl 18.00.  Så husk å være seilklar i god tid.

I år vil Rikke Steller Mortensen være trenere for optimistjolleseilere som gikk på nybegynnerkurs i fjor. Martine Kjøge vil være trener for Optimist VK / «Kullseilerne», mens Erika Lindholm vil være trener for regattagruppa. Treningene for alle utenom nybegynnere 2015 vil være på tirsdager.

Klubbtreningen starter med klargjøring av foreningens båter og utstyr i tirsdag 14. april.  Fra og med tirsdag 21. april er det vanlig klubbtrening for alle jolleseilere.

Vi håper at seilforeldre har anledning til å hjelpe til med klargjøring av båtene for sesongen. De er 9 optimistjoller som må vaskes og poleres, samt utstyr som må sjekkes.  Einar Kjæstad stiller med vaske- og poleringsmiddel, samt nødvendig poleringsutstyr. Så takk til Einar og så er det bare å håpe på godt oppmøte. Møt opp på rådhusbrygga kl 17.20 for skyss ut til Seilerhytta.

Til helga arrangerer Søgne rekruttsamling for seilere på alle nivå. Vi håper flere av våre seilere velger å delta der.  Påmeldingsfristen er onsdag 15. april. For mer informasjon om påmelding og om samlingen se: https://asf.no/2015/04/rekruttsamling-sogne-18-19-april/

Da ønsker vi alle våre seilere lykke til med seilsesongen og håper å se flest mulig av dere på trening også i år  🙂

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.