fbpx
Meny ASF

Følg Team ASF live i Ålesund fra kl 14. fredag 18. september

Kategori: Seilsportligaen av den 18. September 2015

NSL_på_vei

I dag braker det løs i NSF sin storsatsning Seilsportligaen. Kl 1400 går startskuddet for første kvalifiseringsrunde som arrangeres i Ålesund. Det skal seiles totalt 39 seilaser i løpet av helga, med fem båter/lag i hver start. Først ut er Trondhjem, Stavanger, Molde, Stord og Ålesund. Arendal skal ut i tredje start mot Bodø, Askøy, Åsane og Bergen. Dvs. ca kl 14.30 hvis alt går etter planen og flightoppsettet. Deretter går det slag i slag. Hvert av lagene skal seile 15 seilaser i løpet av helgen og skal da møte hvert av de andre lagene 5 ganger. Det gis 5 poeng for seier, 1 poeng for femteplass og 0 poeng for DNC, DNF, OCS etc. 7 av 13 lag går videre. Det skulle tilsi at 3 poeng i snitt skulle sikre oss plass i Seilsportligaen 2016. Men vi håper og tror at vi kanskje har et lag som kan hevde seg helt i toppen, så følg med på SAP Livesenter: http://seilsportsliga.no/index.php/nb-no/omligaen/sap-livesenter

Arendals Seilforening ønsker Team ASF lykke til og vi ønsker våre medlemmer og andre seilinteresserte en spennende helg på nett!

Go Team ASF!

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.