fbpx
Meny ASF

Team ASF viste konkurrentene ryggen på åpningsdagen

Kategori: Seilsportligaen av den 18. September 2015

NSL_resultater_dag_1

Team Arendals Seilforening fikk en kjempestart og vant alle sin seilaser åpningsdagen i kvalifiseringsstevnet til Seilsportligaen 2016. Etter 12 gjennomførte seilaser leder Trondhjems seilforening 3 poeng foran Arendals Seilforening, men med en seilas mer seilt. For det manglet en seilas på full Round Robin, dvs. at alle lag har seilt like mange ganger. Arendal, Stavanger, Sarpsborg, Ran og Ålesund har kun seilt 4 seilaser. De øvrige lagene 5.

Etter dag 1 ser det ut til at Trondhjem vil bli vår argeste konkurrent. Trondhjem vant alle sine seilaser der ASF ikke deltok, men ble to ganger henvist til 2 plass av Team ASF. Trondhjem og Arendal skal møtes 3 ganger til i løpet av kvalifiseringen. På tredjeplass ligger Ran, 4 poeng bak ASF og ett poeng foran Bergen. Men som Arendal, med en seilas mindre seilt enn Bergen.

I følge Yr.no har det blåst rundt 7-9 m/s i dag og det er meldt tilsvarende vindstyrke og vindretning i morra. Så det skulle love godt. På søndag er det meldt litt mindre vind.

Vi gratulerer laget med en kjempestart og gleder oss til å følge laget “live” lørdag og søndag på: http://seilsportsliga.no/index.php/nb-no/omligaen/sap-livesenter

Første varselsignal i morra er kl 09.00. Så følg med videre!

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.