fbpx
Meny ASF

Sikret plass i Seilsportligaen, kjemper om seieren

Kategori: Seilsportligaen av den 19. September 2015

Seilbilde_150918_02

Selv med en litt fomlende start på dagen, med tjuvstart i første race og straff i andre, ble det nok en god dag for Team ASF, som nå har sikret foreningen plass i Seilsportligaen 2016.

Nå står kampen om ligamesterskapet for Vestlandet mellom Arendal og Trondhjem, som også har seilt godt i hele kvalifiseringen. Det skiller kun to poeng mellom lagene i tet. Deretter er det et sprang på 10 poeng ned til Stavanger på tredje plass.

Alle lagene har gjennomført 12 seilaser hver, 3 gjenstår. Av disse skal Team ASF møte Trondhjem to ganger. Team ASF har kanskje det psykologiske overtaket ved at de har vunnet de tre første innbyrdes oppgjørene. Men det skal seiles. I dagens innbyrdes oppgjør greide ASF å ta hele to poeng på trønderne, selv om det ikke ble seiler. Med kun to poeng som skiller lagene, og med to gjenstående innbyrdes oppgjør, blir det nok et rent taktisk slag om sammenlagtseieren.

Det har vært en spennende og sikkert utmattende dag for seilerne i Ålesund, og for alle oss foran PC-skjermen. Vi takker laget for strålende seiling og for plassen i Seilsportligaen, og ser frem til en trilleravslutning om mesterskapstittelen for Vestlandet!

Team_ASF_utsnitt

Lagbilde tatt fredags kveld av Ole, Petter, Bjørn og Jon Aksel

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.