Meny ASF

Oppstart jolletrening tirsdag 5. og 12. april

Kategori: Jolle & Brett av den 28. March 2016

Kretscup 2012 startbåt

Vi håper at alle våre jolleseilere, og fjorårets nybegynnere spesielt, har hatt en fin vinter og påskeferie og er klare for en ny seilsesong.

For mange av våre regattaseilere er sesongen allerede godt i gang og det er på tide å også komme i gang med klubbtrening og klubbregatta på Rævesandsfjorden. I år vil Rikke og Erika være trenere for årets nybegynnere, som starter opp først i begynnelsen av mai. Rikke vil også være trener for Optimist VK/”Kullseilerne”, mens Martin Vevstad vil være trener for regattagruppa. Foreløpig mangler vi dessverre trener for E-jollene, så her må vi se hvilke løsninger vi kan komme opp med .  Treningene for alle utenom årets nybegynnere vil være på tirsdager.

Viktige datoer er:

  • tirsdag 5. april kl 17.30. Utrydding av jollebua og klargjøring av båter og utstyr. Det er 9 optimistjoller som må vaskes og poleres, samt utstyr som må sjekkes. Håper at flere seilforeldre har anledning til å hjelpe til slik at vi blir raskere ferdig. Det vil bli arrangert skyss til vanlig tid kl 17.20 fra Rådhusbrygga.
  • tirsdag 5. april kl 17.30. Fremmøte e-jolleseilerne for oppstart klubbtrening.
  • torsdag 7. april. Første klubbregatta med varselsignal kl 18.00. Så husk å være seilklar i god tid.
  • tirsdag 12. april kl 17.30. Fremmøte for oppstart optimisttrening.
  • torsdag 21. april kl 18.00. Informasjonsmøte på Skipperkroa i Gjestehavna om nybegynnerkurs og om sommerens kurs- og aktivitetstilbud (sommerseilskole og sommerkursene i juli). Så hvis dere vet om noen som kan ha lyst til å begynne med seiling er det bare å sende de på møtet. Det vil kommer mer informasjon om nybegynnerkurset i  løpet av uka.

Ellers så trenger vi hjelp med å dele ut informasjonsfolder til elever på 3. og 5. trinn på skolene i uke 15 (i forkant av informasjonsmøtet). Håper at noen voksne og mange seilere kan være med å bidra med dette viktige rekrutteringsarbeidet.

Da ønsker vi alle våre seilere lykke til med seilsesongen og håper å se flest mulig av dere på trening også i år 🙂

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.