Meny ASF

Hva skal til for at du kommer til Arendal?

Kategori: BB11, NOV Race - BB11 NM 2016 av den 26. March 2016

Kjære BB11‐ venn!

nmbb11logo

Er du i tvil om du skal delta i årets jubileumsmesterskap? Kanskje ikke etter at du har lest dette.

Vi kan for det første friste med veldig fine forhold på vannet og på land. Seilasene skal foregå på byfjorden, som i henhold til værstatistikken for siste helg i juli, betyr masse sol og passelig med vind.

Og tenk deg synet av 30 blanke mahogni skrog som krysser startlinjen. Den opplevelsen bør du også være med på.

 

På land kan vi lokke med flunkende ny gjestehavn!

Hvis havnesjefen får det som han vil, står den nye Arendal Gjestehavn klar til å ta i mot deg og her vil det foregå alt sammen.

Planen er at her ligger alle båtene og her er regattakontoret. Her skal vi spise felles frokost hver dag og her vil det foregå sosiale aktiviteter både fredag og lørdag kveld.

60 år er ingen alder

nmsigurd

Det er jubileumsmesterskap i år, BB11 er jo som sagt 60 år. En opplagt ekstra grunn til å komme. Fredag kveld er satt av for å feire vårt jubileum. Sammen med BB11‐ klubben er forberedelsene i full gang. Her blir det alt det som hører til i et fødselsdagsselskap; god mat og drikke, fest og feiring.

1. april er ingen spøk

nmstart

Påmeldingen starter 1. april. Da kan du gå inn på asf.no sin nettside og melde deg på. Her vil du også få tilbud om privat overnatting hos en lokal BB‐seiler, hvis du ønsker det.

Den aller viktigste grunnen til at du skal komme til Arendal 29.‐31. juli er fordi du er glad i å seile BB11. Fordi du er glad i båten og fordi du er glad i menneskene som seiler båten.

Vi kan ikke love deg at du vinner, men vi kan love deg et jubileumsmesterskap med noen fantastiske opplevelser på vannet og på land.

Denne anledningen får du aldri igjen! Hilsen BB 11seilerne i Arendal

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.