Meny ASF

Invitasjon og påmelding til Pinseleir 2016

Kategori: Kurs, Pinseleir av den 30. April 2016

P1020300

Arendals Seilforening har gleden av å igjen kunne invitere til seilleir i pinsen, fra lørdag 14. mai til mandag 16. mai. Leiren er for alle jolle- og brettseilere. Det blir inndeling i grupper tilpasset fra nybegynnere til aktive regattaseilere med internasjonal erfaring.

Området ved kafeen på Hove Camping vil være samlingspunkt gjennom helgen. I tillegg til fine landfasiliteter vil seilerene ha kortere transportettapper ut til åpent vann. Registrering vil finne sted fra kl 1000, lørdag 14. mai, i vårt klubbhus utenfor kafeen på Hove Camping. Alle seilere må være registrert og seilklare kl 1100.

Trenere
Vi legger vekt på å skaffe dyktige og erfarne trenere til alle grupper. Årets hovedtrenere er:

  • E-jolle: Lars Johan Brodtkorb, regjerende verdensmester i europajolle
  • Optimist: Christoffer Hopstock, tidligere norgesmester og sammenlagtvinner av Norgescupen i Optimist 2003

Påmelding
Påmelding innen torsdag 12. mai kl 10 via: www.deltager.no/pinseleir_2016

Vi gjør oppmerksom på at påmelding først er registrert når deltageravgiften (kr 1.200/kr 900) er innbetalt. Eventuell etterregistrering vil kunne være mulig (avhengig av trenerkabal) mot et tilleggsgebyr på kr 100,- .

 

Bespisning
Varm lunsj hver dag inngår. I tillegg inviteres seilere med familie til felles grilling på Seilerhytta lørdag og søndag etter treningsslutt dersom været tillater det. Vi håper at seilere og familie har anledning til å være med her. Det vil være mulig å låne fullt sett med bestikk og servise ute på Seilerhytta. Men mat og drikke må dere ta med selv. Vi organiserer transport ut til Seilerhytta og tilbake til Hove for de som trenger det. Det er kort vei, så hjemtransport tilpasser vi den enkeltes behov.

Program
Pinseleieren starter med registrering kl 10. Alle seilere må være seilklare til åpningen kl 11, da brifing i gruppene vil være rett etter det. Gruppeinndeling oppgis ved registreringen. Seilere med egen båt må være ferdig rigget på Hove til åpningen. ASF-seilere med egen båt som ikke allerede har seilt båten sin til Hove, kan møte på Seilerhytta lørdag kl 9 for å rigge og seile båten til Hove. De vil da få hjelp med transportering av traller. ASF sine utleiebåter vil bli fraktet og utlevert på Hove. Så de som skal låne båter og brett av ASF, møter opp ved kafeen på campingen lørdag kl 10. Det er parkeringsplass rett ved porten inn til Hove camping.

Kafeen på Hove camping vil være base for Pinseleieren. Bak kafeen er det satt opp en vedfyrt badstue, der seilerne kan varme seg etter endt seiløkt.

Tidsprogrammet for årets pinseleir blir som følger:

Lørdag 14. mai
10.00 Registrering
11.00 Åpning
11.05 Seiling økt 1
13.00 Lunsj
14.00 Seiling økt 2
16.30 Slutt
18.00 Grilling på Seilerhytta (værforbehold)

Søndag 15. mai
09.30 Seiling økt 1
12.30 Lunsj
13.30 Seiling økt 2
16.30 Slutt
18.00 Grilling på Seilerhytta (værforbehold)

Mandag 16. mai
09.30 Seiling økt 1
12.30 Lunsj
13.30 Seiling økt 2 / regatta
16.00 Avslutning / premiering
16.30 Slutt/avreise

Overnatting
I år tilbyr vi overnatting inkl. middag og frokost på Seilerhytta (for et tillegg på kr 600,-) for tilreisende seilere som ønsker/trenger et sted å bo under leiroppholdet. Det vil være voksne tilstede ifbm. overnattingen.

Det finnes også andre overnattingsmuligheter for de som ønsker det:

  • Hove Leirsenter tilbyr overnatting i brakker og hytter av ulike størrelser. Dyne, pute og sengetrekk må medtas, eventuelt leies. Sluttrengjøring er ikke inkl. men kan bestilles. Booking og ytterligere informasjon finnes på www.hoveleirsenter.no
  • Arendal herregård, hotell og spa. Info finnes på www.arendalherregaard.no
  • Overnatting i egen båt, ved brygga på seilerhytta på Brattholmen der det er dusj toaletter og strøm, eller benytte en av mange flotte ankringsplasser i Færvikkilen.

Sikkerhet
Alle seilere skal benytte vest på vannet. Vi oppfordrer foreldre til uerfarne seilere om å stille med følgebåt. Klubber med mer enn 6 deltagere skal stille med en trenerbåt pr 6. båt/brett. Alle båter skal forsikres, og vi vil komme til å kreve forsikringsbevis på samme måte som på andre arrangementer.

Kontaktinformasjon
Leder Jollegruppa Johan, johan.nyland(at)live.no, 414 44 049
Lagleder E-jolle Jørn, jvevstad(at)online.no, 907 63 235
Leder Brett/Seiling for Anders, anders.n.aanonsen(at)gmail.com, 950 32 624

Følg med på www.asf.no for oppdateringer.

Vi ser frem til en hyggelig weekend i Arendal, og håper å se mange av dere i pinsen!

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.