Meny ASF

Kjære seilervenner!

Kategori: Administrasjon, Annet av den 7. mai 2016

langbildealf

Endelig er en litt rar vinter lagt bak oss, og snøen som falt i forrige uke er borte og glemt. Stadig kommer det flere båter på fjorden, og sjøsettingen av BB-11’ne, finner sted på Vestre Saltrød den 12. mai. BB-11-båten feirer i år sitt 60-årsjubileum i år, og ASF skal i den forbindelse arrangere NM for klassen. NM-komiteen er godt i gang med planleggingen. Det samme er planleggingen av og av vårens vakreste eventyr; den årlige pinseleiren for jolle og brett.

Den store dugnaden i år er ny dørk på den store terrassen foran Seilerhytta. Arbeidet er på det nærmeste ferdig, og vi har sjelden sett slik dugnadsinnsats! Dere som ikke alt har sett det: Gled dere! Og tusen takk til alle som har bidratt med arbeid, utstyr og verktøy, og en spesiell takk til Henrik for eminent arbeidsledelse. Seilerhytta er nå klargjort for sesongen, og jeg håper mange finner veien ut dit de fem neste månedene!

Det er full fart hos brettseilerne på Hove, og nybegynnerkurset starter snart. Seiling for alle har erstattet vannscooteren med en ny RIB.

Jolleseilerne har vært på vannet lenge, og første Sørlands-cup og første Norges-cup er unnagjort. Jollegruppa planlegger også nybegynnerkurs.

Seiling for alle og Jollegruppa planlegger også diverse sommeraktiviteter, så følg med på nettsidene våre, og meld på barn og barnebarn. Her blir det mye moro.

På den formelle siden har vi for første gang rapportert inn statistiske opplysninger elektronisk til Idrettsforbundet, og vi har fått godkjent vår nye lov av Idrettskretsen.

Årsmøtet valgte et styre som kun har én kvinne. Det er i strid med vår lov, og Idrettsforbundets krav, men vi har fått dispensasjon av Idrettskretsen for i år.

Vi får håpe dette retter seg på neste årsmøte.

Da ønsker jeg alle våre konkurranseseilere lykke til med regattaene, og til alle: Kos dere på sjøen!

Vi sees på Seilerhytta!

Vennlig hilsen

Håkon Unger Weierholt

Leder Arendals Seilforening

Telefon +47 915 68 391

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.