Meny ASF

Sommerseilskole uke 26, 31 og 32

Kategori: Jolle & Brett, Kurs av den 21. May 2016

P1000692_utsnitt

Arendals Seilforening inviterer barn og unge til sommerseilskole mandag til fredag fra kl 8.30 – 16.30 i ukene 26, 31 og 32. Hensikten med kurset å skape interesse for seiling, samt gjøre barn trygge i nærheten av vann. Vi ønsker å etablere gode holdninger rundt det å være på vannet.

Seiling handler mye om å beherske naturelementene vann og vind. Det er en utendørsidrett som gir utøverne masse frisk luft, mestringsfølelse og sosialt samvær. Seiling er også en av de idretter man aldri blir utlært. Vindstyrke og bølger vil alltid være i endring og gir stadig nye utfordringer for utøverne. Dette gjør også at seiling ofte benyttes like mye som rekreasjonsidrett som konkurranseidrett.

Sikkerhet på sjøen er viktig. Det er heldigvis veldig sjelden ulykker i forbindelse med seiling. Her er noen enkle regler som gjør det trygt å seile:

  • For å seile må du kunne svømme.
  • Ha alltid på seilervest når du skal seile. Gjerne også når du går på brygga.
  • Pass hodet! Det kan være vondt å få bommen i hodet.
  • Ikke seil alene.

Deltakerne vil hele tiden bli tett fulgt opp av erfarne seilere/trenere (maks 5 seilere pr trener). I tillegg til å seile jolle, vil det også være anledning til å prøve SUP (Stand Up Padling) og seilbrett for de som vil. Dere vil også dra på tur sammen med instruktørene i katamaranene våre. Det blir masse bading – og moro!

Praktisk informasjon
Kurset avholdes i trygge og gode omgivelser i Hovekilen ute på Tromøy. Basen vil bli ved vårt klubbhus ved kaféen på Hove Camping. Det vil hver kursdag bli satt opp avreise med båt fra Rådhusbrygga (ved Arendal gamle rådhus) kl 8:30, med retur kl 16.30. De som vil komme seg til Hove på egenhånd må være ved kaféen kl 9 og må bli hentet igjen kl 16.

Seilerne må ha med flytevest, våtdrakt, et ekstra skift, håndklede og lunsj mandag og to dager til. Vi legger opp til tur til Seilerhytta for grilling av pølser til lunsj de to andre dagene.

Deltakeravgift er kr 2.200,- (kr 1.900- for medlemmer av ASF) og betales ved påmelding. Det settes et tak på 30 seilere pr uke. Trykk her for påmelding.

Hovedtrener og kontaktperson: Martine Kjøge (Martinekjoge(a)gmail.com / 994 34 012).

Arendals Seilforening ønsker velkommen til sommerleir!

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.