Meny ASF

God innsats under NM i Melges

Kategori: Seilsportligaen, Tur & hav av den 8. June 2016
bjorn melges

Årets NM vinnere. Team Baghdad til høyre.

Bjørn Mørland Pedersen og Jon Aksel Mortensen var i helga i Stavanger og deltok i NM i Melges i hver sin båt, og de gjorde sine saker meget bra. Bjørn som var taktiker på den etter hvert så meriterte Team Baghdad klinket like godt til med en veldig sterk andreplass, mens Jon Aksel som var skipper i det nystartede MÅS- Wolfpack racing kom inn på en fin syvende plass.

 

Resultatlistene viser at det var meget tett mellom de beste båtene denne gangen, , og det ble ikke avgjort før i siste race hvem som skulle gå av med seieren forteller Bjørn Mørland Pedersen. Hvis man ser på deltagerlista på årets NM, så legger man fort merke til at det er et meget sterkt NM-felt, med noen av de de aller beste seilerne i Norge som deltagere.

https://www.sailracesystem.no/regattasystem/regatta/meny/4536/NMMelges24-2016-Endeligeresultater.pdf

jon aksel melges

Jon Aksel som skipper på MÅS -Wolfpack racing

 

Bjørn og Jon Aksel forteller om strålende vær, med litt lite vind, og om korte og lange baner grunnet de vanskelige bunnforholdene i fjorden. Jon Aksel er også godt fornøyd med helgas innsats med tanke på at de er en ganske ung gjeng med seilere som ikke har seilt så mye sammen tidligere, og de viste at de av og til kunne spise kirsebær med de store med en første og tredjeplass på to av racene.

Vi ønsker begge to lykke til videre, og de blir nok å treffe på fjorden igjen om ikke så alt for lenge.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.