Meny ASF

To-dagers seilkurs jolle og brett i hele juli

Kategori: Kurs av den 13. June 2016

Pinseleir_2012

Arendals Seilforening arrangerer to-dagers kurs i jolleseiling mandag og tirsdag og brettseiling onsdag og torsdag hver uke i hele juli. Jollekurset passer for nybegynnere og viderekommende seilere over 8 år.  Brettkurset passer for barn over 10 år, ungdom og voksne.

Jolleseilingen skjer ute ved Seilerhytta på Brattholmen der foreningen disponerer 9 optimistjoller, mens brettseilingen foregår inne på Hovekilen og med base rett ved cafeen ved Hove camping. Det tas forbehold om min. 6 påmeldte deltagere og en begrensning på maks. 10 deltagere pr kurs. Hvis et kurs blir kansellert vil deltagerne få tilbud om plass på et senere kurs, alternativt få kursavgiften i retur.

Seilerne må ha med flytevest, skift, håndklede og lunsj. De som har våtdrakt tar også med denne.

Deltakeravgift kr 1.100,- (medlemmer kr 900,-) betales ved påmelding. For påmelding og mer informasjon om kontaktperson, tider, oppmøte mm. se: Jolleseiling / Brettseiling

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.