Meny ASF

Grundig Sailing Cup 3 arrangeres som del av NOV Race Arendal

Kategori: NOV Race - Torungen Cup 2016 av den 24. July 2016

NOV_GrundigCup_bilde_4-3

Bli med og prøv noe nytt med andre seilsportinteresserte – meld på lag i Grundig Sailing Cup, og opplev de mye omtalte J/70 seilbåtene som tar verden med storm! Grundig Sailing Cup arrangeres av Kongelig Norsk Seilforening. Stevne 3 arrangeres i samarbeid med Arendals Seilforening som del av NOV Race.

Grundig Sailing Cup er bygget på konseptet med heatseiling, med egen eller leid båt. 4-6 båter i hvert heat. Korte, morsomme baner som ligger tidsriktig tett på land; ikke nødvendigvis rene pølsebaner, men med kryss/lens i seg.

Premiene alene er god grunn til å delta, men langt fra det viktigste. Målsettingen med Grundig Sailing Cup er å få mange seilsportinteresserte – eldre som yngre – til å bli trigget til å prøve noe nytt.  Som deltagende lag trenger man ikke stille med egen båt for å vinne premier, man trenger kun å samle et lag som ønsker å seile ett eller flere stevner!

Så meld på laget ditt til Grundig Sailing Cup 3 NOV Race og opplev Arendal på sitt sommerbeste – med seilstevnet NOV Race og musikkfestivalen Canal Street.

Trykk her for mer info om påmelding.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.