Meny ASF

Lyst til å låne en BB11 i hele sommer?

Kategori: BB11 av den 7. January 2017

Noen gang tenkt tanken på BB11, men ikke helt overbevist? Er den litt treg, blir det for mye arbeid? Prøv en da vel, lån en båt i hele sommer helt gratis.

I alt har vi 26 seilklare båter i miljøet, og en av disse kan du låne sommeren 2017. Vi har også fire stk. restaureringsobjekter til en meget hyggelig pris, og hjelper deg gjerne med et kjøp av en “ferdig båt”om det skulle friste mer.

BB11 gruppa er nå større og mer aktiv enn noen gang.  Sesong 2016 hadde vi 22 båter på sjøen, det er ny rekord. Med 26 seilklare båter i miljøet håper vi å ligge tett på 25 båter på fjorden denne sommeren. Vi starter sesongen 04. mai og seiler regatta hver torsdag hele sommerhalvåret, frem til vi avslutter med klubbmesterskap i begynnelsen av september. BB11 gruppa i ASF har nå holdt det gående i 22 år med kontinuerlig vekst.

På torsdagene seiler vi fire regattaer på ca. 30 til 60 min hver. Regattaene seiles på pølsebane. Med litt skiftende vindforhold og flere starter blir dette spennende, krevende og artige seiling hvor mange kan vinne.

Når sommeren er over samles vi hver torsdag gjennom hele vinteren. Vi disponerer en glimrende opplagshall med lakkboks, systue, arbeidsbenker og en hyggelig innredet pausebu for felles kaffe og kake.

Uansett om du måtte ønske deg en strøken BB11, eller et rent restaureringsobjekt, så har vi noe på lur. Prisene varierer anslagsvis fra 1 000,- til 30 000,-. Alle båtene som er for salg står lagret i vår felles hall.

Dersom du er interessert, nysgjerrig eller bare lurer litt, så ta kontakt med Eivind Berg på tlf. 48 27 43 80 eller eiviber2@outlook.com

regatta-040816-04567

Torsdags regatta på byfjorden sommeren 2016

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.