Meny ASF

Påskestemning i BB11-hallen

Kategori: BB11 av den 14. April 2017

Påsken er en spesiell høytid. For noen er det ensbetydende med Kvikk-Lunsj, appelsin og lange skiturer på endeløse vidder. Dette er den ultimate ferien, sier de med en blanding av klister og appelsinsaft på fingrene, der de går og tenker på deilige solskinnsdager i en blank og fin BB11

For andre er påsken en høytid som feires i BB11 hallen. Sikkert flere grunner for det, men likevel en flott plass å tilbringe påsken. Det blir jo tid for litt ettertanke der og, akkurat som på fjellet. Kan jo være at en tenker litt på alle de torsdagene, unnskyld BB11-dagen, en gikk i hallen med hendene i lomma og pratet om seiling og alt som skulle gjøres på båten. Det er jo ikke sjøsetting før 27.april. Lenge til det! Eller kanskje en tenker på regler? Siste BB11-dag før påske omhandlet jo regler. Vanskelige greier det der, men likevel må de kunnes. Akkurat som på fjellet!  Det kan jo være at panikken har kommet snikende samtidig som en oppdaget at påska er vel sen i år og sjøsettingen er vel tidlig? Her må det jobbes, lakkes, farmes og stoffes. For ikke å glemme alle de små tingene som var på listen over det som måtte forbedres fra forrige sesong som enda ikke er gjort.

Men, i god BB11-ånd, står vi på, hjelper hverandre med et par ekstra hender når spant skal på plass eller med gode råd bommen skal fikses. Det er sånn vi liker å ha det, god stemning, latter og gode diskusjoner om hva som fungerer best på båten. Vi er stolte av båtene våre og vi legger ned mange timer på den hvert år. Noen gjennom hele vinteren, noen i påsken! Uansett så gleder vi oss til 27.april når Svein Einar svinger ned foran hallen og gjør klar krana for sjøsetting. Da er båten klar, blank og med nytt bunnstoff. Og stort sett er lakken herdet og bunnstoffet tørt. Vi rekker det i år også!

Og vi er veldig klare for nye dyster på fjorden, under mottoet VENNSKAP, SEILING, REGATTA!

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.