fbpx
Meny ASF

Seilsesongen er igang for BB11 gruppa

Kategori: BB11 av den 8. May 2017

Seilesesongen er igang for BB11 seilerne i ASF. Den første vårregatta ble historisk tidlig avviklet, og telte totalt 7 båter. I flott østavind, og deilig ettermiddagssol, ble banen lagt øst-vest utenfor Arendal Gjestehavn. 

Se flere bilder fra regattaen her

Arrangør Pierre og Jan valgte en nøytral bane som ga utfordringer for alle. Ikke engang den mest beseilte BB11 seiler kunne være sikker på sitt valg av bane, når vinden samt strømmen fra Nidelva utfordret taktiske valg. Etter 3 seilaser i vind 5-8 ms, ble det sedvanlig felles pause med bakst og kaffe på brygga. I alt 23 personer var innom arrangementet som var et flott skue av seil, nylakket mahogny og spente seilere, som koste seg i flott kveldssol. Gruppas unike sammensetning av medlemmer, med svært ulik bakgrunn, gjør at det sosiale fortsatt står høyt på verdilisten hos medlemmene.

Vinner av første vårregatta ble først avgjort i siste seilas. Den ble hentet av far og sønn Eivind og Rune Speikland – gratulerer!!

Vi gleder oss alle til at BB11-ene skal pryde havnebassenget i Arendal, som stadig flere får oppmerksomt med seg. Nor 44 vil kunne vente å møte mye konkurranse for torsdagene fremover.

 

Hilsen 
Jan Løschbrandt

 

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.