fbpx
Meny ASF

Tidligste BB11 sjøsetting – EVER!

Kategori: BB11 av den 8. May 2017

Datoen er 27.april, og BB11’ene er blanke og fine, klare for nye eventyr! Hele uka har det vært strålende vær, og dagen begynte like strålende. Anett og gjengen hadde rigget seg til utenfor BB11-bua med kokeplate og pølser. Alt så jo helt strålende ut, helt til klokka nærmet tiden da kranbilen skulle komme. Da kom regnet… Og det ble skikkelig kaldt og guffent! Pølseserveringen ble evakuert innendørs, regnjakker kom på, men i god BB11 ånd holdt alle humøret oppe, og vi startet sjøsettingen.  Og for en gjeng! Og for en organisering! 20 båter kom på sjøen i løpet av to timer!

Sjøsettingen gikk strålende, men det ble litt av en jobb å holde noen av båtene flytende etter sjøsetting. Aldri har vel lensepumpene gått så tett, noen klarte seg med sin egen pumpe, andre måtte ha litt kraftigere pumper om bord. Det må ha vært veldig tørt inne i hallen i år, for maken til lekk båter som det var i år har vi ikke hatt før.  Men som kjent, en trebåt trenger bare litt tid, og i løpet av fredagen fløyt alle båtene med vannlinjen synlig. Vel og merke med snø på dekket!

Se alle de herlige bildene fra sjøsettingen her:

https://asf.no/bilder-bb11/bilder-bb11-2017/sjosetting-bb11-2017/

 

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.