fbpx
Meny ASF

Trenerne til årets Pinseleir er klare

Kategori: Jolle & Brett, Kurs, Pinseleir av den 16. May 2017

Det blir trenere med internasjonal erfaring på årets Pinseleir på Hove. 49’er seilerne Mads og Tomas Mathisen vil være trenere for RS Feva, mens Nacra seilerne Martine Steller Mortensen og Nicholas Fadler Martinsen blir trenere for henholdsvis e-jolle og optimist regatta. 

Tvillingbrødrene Mathisen fra Risør har seilt sammen i tomannsbåt siden de var små. De startet seilkarieren i kjølbåten Lærling, deretter gikk turen til A-jolle, RS Feva og 29’er. I 2015 ble bødrene soleklare norgesmestre i 29’er på hjemmebane i Risør og tok senere på året bronse i ISAF-VM i Mailaysia. Bødrene som etter ungdomsskolen dro til Bærum for å gå seillinjen på NTG (Norges Toppidrettsgymnas) satser nå for fullt med OL i Tokyo i 2020 i klassen 49’er som det store målet.

Vår egen Martine Steller Mortensen og sonseileren Nicholas Fadler Martinsen har også OL i Tokyo som hovedmålet for sin satsing. De seiler sammen i mix-klassen Nacra, som i år er bygd om til en mer foilende båt. Både Martine og Nicholas startet sine seilkarierer i optimisten, deretter E-jolle. Nicholas var også innom Laseren før de gikk sammen for felles satsing i tomannskatamaranen Nacra.

Vi er glade for å kunne tilby seilere med så mye internasjonal erfaring som trenere på årets Pinseleir. I tillegg vil våre faste sommertrenere på brett Nicolai Egeberg og Jens Blågestad, samt vår hovedtrener for Sommerseilskolen Martine Kjøge og våre klubbtrenere Nicolai Christiansen og Rikke Steller Mortensen inngå i trenerteamet for årets Pinseleir. Så dette skulle ligge an til å bli fine og lærerike seildager for unge seilere på alle nivå ifbm årets Pinse. Vi ønsker også eventuelle nybegynnere hjertelig velkommen til årest seilleir. Det er bare å melde seg på: https://www.deltager.no/pinseleir_2017

For mer info, se: Pinseleiren 2017

Vi sees på Hove!

Hilsen Johan Nyland
Leder jollegruppa ASF

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.