Meny ASF

Seilkurs i sommerferien

Kategori: Jolle & Brett, Kurs av den 21. June 2017

Pinseleir_2012

Arendals Seilforening arrangerer to-dagers kurs i jolleseiling mandag og tirsdag og brettseiling onsdag og torsdag hver uke i hele juli. Jollekurset passer for nybegynnere og viderekommende seilere over 8 år.  Brettkurset passer for barn over 10 år, ungdom og voksne. Ønsker du at vi tilpasser et eget kurs for hele familien, to familier sammen eller for en vennegjeng, ta kontakt, så ser vi hva vi kan få til 🙂

Jolleseilingen skjer ute ved Seilerhytta på Brattholmen der foreningen disponerer 9 optimistjoller, mens brettseilingen foregår inne på Hovekilen og med base rett ved cafeen ved Hove camping. Det tas forbehold om min. 5 påmeldte deltagere og en begrensning på maks. 10 deltagere pr kurs. Hvis et kurs blir kansellert vil deltagerne få tilbud om plass på et senere kurs, alternativt få kursavgiften i retur.

Seilerne må ha med flytevest, skift, håndklede og lunsj. De som har våtdrakt tar også med denne.

Deltakeravgift kr 1.150,- (medlemmer kr 950,-) betales ved påmelding. For påmelding og mer informasjon om kontaktperson, tider, oppmøte mm. se: Jolleseiling / Brettseiling

Arendals Seilforening arrangerer også sommerseilskole barn og unge mandag til fredag fra kl 8.30 – 16.30 i ukene 26, 31 og 32. Hensikten med kurset å skape interesse for seiling, samt gjøre barn trygge i nærheten av vann. Vi ønsker å etablere gode holdninger rundt det å være på vannet.

Deltakerne vil hele tiden bli tett fulgt opp av erfarne seilere/trenere (maks 5 seilere pr trener). I tillegg til å seile jolle, vil det også være anledning til å prøve SUP (Stand Up Padling) og seilbrett for de som vil. Dere vil også dra på tur sammen med instruktørene i katamaranene våre. Det blir masse bading – og moro!

For mer informasjon og påmelding se: Sommerseilskolen

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.